Lekker toeren op een stadfiets

De stadsfiets (ook wel bekend als daagse of toerfiets) is nog steeds de best verkochte fiets in Harkema. Met een stadsfiets is het eenvoudig om korte en gemakkelijke ritjes te maken in je woonplaats, bijvoorbeeld naar de winkel, werk of school.

Stadsfietsen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zo kunt u variëren in wel of geen versnellingen. Een handrem of bijvoorbeeld een terugtraprem.

Stalen frame

Stadsfietsen kenmerken zich door een robuust stalen frame. Dit maakt een fiets in de regel iets zwaarder, maar omdat stadsfietsen voor kortere afstanden worden gebruikt doet dit minder ter zake.

Momenteel zien we de trend dat stadsfietsen met een moderne vormgeving die afwijkt van de 'gewone' fiets. Voor tips, vragen of advies kunt u altijd even langskomen. Wees welkom!

Openingstijden showroom

Weinig onderhoud

Stadsfietsen zijn robuuster dan bijvoorbeeld race of hybride fietsen. Dit maakt het dat er minder onderhoud hoeft plaats te vinden. En dus meer tijd om lekker te gaan fietsen!

Aanpasbaar naar uw wensen

Handrem of toch terugtrapremmen? Drie of liever acht versnellingen? Bij een stadfiets kunt u kiezen uit verschillende opties. René Hiemstra Tweewielers vertelt u graag over de voor- en nadelen. Kom eens langs of bel gerust!

Kom vrijblijvend langs in onze showroom